Venus Legacy™ tretmani predstavljaju revoluciju u nehirurškom rešavanju problema lokalizovanih tvrdokornih masnih naslaga.

Ukoliko vam je cilj da bezbolno i potpuno bezbedno izgubite centimetre u obimu, postignete čvrstu, zategnutu i glatku kožu i redukujete celulit, sinergetski učinak Venus Legacy™ 4D tehnologije biće Vam najmoćniji saveznik na putu ka lepšem i zdravijem telu.

Venus Legacy™ tretmanima postižu se optimalni rezultati na licu, rukama, butinama, stomaku, leđima, bokovima i zadnjici, gde efikasno pomažu u zatezanju kože, smanjenju celulita i brzom gubitku centimetara u obimu.

Tretmani su bezbedni za primenu na svim delovima tela na kojima želite da postignete čvrstu, zategnutu i glatku kožu. Kombinujući multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja, VariPulse i RealTime Thermal Feedback tehnologiju, napredna Venus Legacy 4D tehnologija omogućava brzo smanjenje obima tretirane regije.

Učinkovitost i efikasnost Venus Legacy™ dokazana je brojnim kliničkim istraživanjima, kao i FDA odobrenjem za uklanjanje celulita i zatezanje kože.

Ovaj tretman je prikladan za osobe koje traže neinvazivne opcije za oblikovanje tela, smanjenje vidljivosti tvrdokornog ili površnog celulita, zatezanje i učvršćivanje kože.

Kombinacija naprednih tehnologija Venus Legacy™ tretmana omogućava neposredna i dugoročna poboljšanja za telo, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana – i to sve bez bola, neprijatnog osećaja ili vremena potrebnog za oporavak.

Venus Legacy™ tretmani su zbog svoje efikasnosti i odličnih rezultata postali omiljeni način za održavanje idealne linije poznatih dama širom sveta, a među njima su i Salma Hayek i Cara Delevingne.  

Kako izgleda tretman?

Čim se udobno smestite na krevet za tretmane, operator će na vašu kožu naneti gel koji instrumentu pomaže da klizi po površini kože. Odabira se odgovarajuća veličina instrumenta, te tretman započinje blagim i neprestanim pokretima po površini kože. Osećaj je nalik prijatnoj toploj masaži. Tretmani traju 30 do 55 minuta, zavisno od regije koja se tretira, a rezultate možete očekivati kako tretmani napreduju.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih ćelija postižu se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, stimulišući tako prirodno stvaranje novog kolagena i novih vlakana elastina. Novi kolagen zateže kožu, što dovodi do čvršćeg izgleda i osećaja, dok vlakna elastina doprinose gipkosti i elastičnosti kože.

Problemi koje možete rešiti uz Venus Legacy

  •         Opuštena koža lica i tela
  •         Celulit
  •         Lokalizovane masne naslage
  •         Strije
  •         Smanjenje obima

Princip rada

Aparat objedinjuje četiri delotvorne tehnologije:   

  •         Multi Polar RF brzo, bezbolno, homogeno i dubinski zagreva tkivo i podstiče prirodnu sintezu novog kolagena, što dovodi do zatezanja kože,  poboljšavanje teksture, smanjenja celulita kod tretmana tela, ili vidljivog ublažavanja bora na licu.
  •         Pulsed Electro-Magnetic Field (PEMF) je tehnologija pulsirajućeg magnetnog polja koja se već decenijama koristi u tradicionalnoj medicini. Dokazala je svoju delotvornost usled regenerativnih svojstava lipolize, sinteze kolagena, proliferacije (umnožavanja) fibroblasta i neovaskularizacije.
  •         VariPulse je prilagodljiv pulsni vakuum za dubinsku penetraciju energije, poboljšanje cirkulacije i stimulaciju limfnog sastava. VariPulse tehnologija omogućava energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gde uspešno stimuliše optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu.
  •         RealTime Thermal Feedback osigurava praćenje temperature kože tokom celog tretmana, kako bi se omogućio siguran i bezbolan tretman za osobe s različitim tipovima kože.

Priprema za Venus Legacy™ tretman je jednostavna – očistite kožu, ne upotrebljavajte losione, kreme ili šminku na regijama koje će se tretirati i skinite nakit.

Jedna sesija traje između 30 i 55 minuta, u zavisnosti od površine tretirane regije. Drugim rečima – tretman možete obaviti i tokom pauze za ručak!

Venus Legacy™ tretman je potpuno bezbolan i prijatan. Tokom tretmana, aplikator će polako postajati topliji dok vaša koža ne dostigne potrebnu temperaturu, a ukoliko terapeut koristi VariPulse funkciju, osetićete nežno usisavanje na koži, kao što je vakuum sa vrlo malom snagom. Nivo toplote i usisavanja se prilagođavaju svakom pojedincu.

Kod većine klijenata radi se šest do osam tretmana po području. Razmak između tretmana je najčešće 7 dana. Detaljni plan tretmana, usklađen s vašim individualnim stanjem, potrebama i očekivanjima,  dobićete nakon konsultacija sa našim sertifikovanim terapeutima.

Ne. Tretmani ne zahtevaju period oporavka. Odmah se možete vratiti svojim redovnim obavezama.

Venus Legacy™ tretmani su kumulativni, što znači da ćete nakon svakog novog tretmana primetiti dodatno poboljšanje rezultata. Nakon poslednje sesije u vašem individualnom planu tretmana, rezultati će nastaviti da se poboljšavaju tri do četiri meseca. Preporuka je da se u konsultacijama s terapeutom odredi plan održavanja.

Zakažite konsultacije potpuno besplatno!