Utisci – Marija Visnjevac

Da li smo zaboravili da počnemo od početka?Od osnove,od nege?
Čini se da savremeno doba nudi instant rešenje za svaki problem,samo da zadovolji potrebe konzumentskog društva koje,bar estetski,počinje da liči kao jaje jajetu. Ne znam ali mene to sve nije ubedilo da tuda treba da krenem.
Elem,u salon Lola beauty sam došla po preporuci. Inače sam neko ko sasvim normalno,bez prevelikih opterećenja vodi računa o svojoj koži.Što bi značilo čišćenje,dnevna i noćna krema:)Klasični tretmani čišćenja i masaže lica,jedanput u dva meseca.Koža normalna,masnija T zona,s godinama blago dehidrirana.Kuburim sa proširenim porama od kada znam za sebe.Poslednjih pola godine provodim i više od 12 sati na poslu-rezultat suva,isušena,opuštena i beživotna koža.
Ali nisam želela nikakva ni bockanja ni botokse.
U salonu mi preporučuju Venus legacy koji funkcioniše na principu magnetnih i radio talasa.Prirodnim putem se obnavlja kolagen i vraća se tonus kože.Tretman je bezbolan,nalik toploj masaži lica i svi parametri se podešavaju prema mom licu.Za početAk obećava.
Sve što su mi rekli,tako je i bilo. Vakuumom se radi masaža kojom se postiže željena temperatura lica a kasnije se sondom prelazi preko osetljivijih delova lica,npr.oko očiju kada se potpuno ugasi temperatura.
Preporučeno mi je 6 vezanih tretmana na nedelju dana ali na moje veliko iznenadjenje moja koža je sijala već posle prvog.Nikakvo crvenilo a koža vidno osvežena.I posle svakog tretmana sve veće iznenadjenje,bore na čelu i oko usana vidno smanjene kao i proširene pore na nosu.Koža zategnuta, sa izraženom svežinom.Šta mi još više treba? Samo održavanje,čuda uz trud nisu moguća:)
Da li nam je zaista postalo toliko nepodnošljivo da vidimo da starimo ili najbolje čemu možemo da se nadamo jeste komentar: ,,Izgledaš lepo,za svoje godine?”🙂Dopustite timu Lola beauty koncepta da odabere pravi tretman za vas i čućete samo:,,Izgledaš lepo i negovano”. Nema zareza,samo tačka.

 

preuzeto sa Lola Beauty Concept Facebook stranice.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *