KAKVU TAJNU KRIJE VAŠA KOŽA?

Kako imati zdravu, lepu i negovanu kožu? Kako odabrati pravi proizvod za negu? More preparata koji nam se nude sa polica, televizije, časopisa, sajtova, otežava nam odgovor na ovo pitanje. Preveliki izbor zbunjuje. A, zapravo, odgovor je lak! Pravi preparat je samo onaj koji odgovara našoj koži. Stoga je važno da, pre nego što prepustite se najnovijem trendu, zastanete i dobro upoznate svoju kožu. Nekima nedostaje samo vlažnost, drugima masnoća, treća može biti osetljiva, ili možda imate kožu koja se peruta, lako crveni, brzo dehidrira…

Da biste otkrili tajnu vaše kože, i zauvek o njoj brinuli baš u skladu s njenim potrebama, dođite u Lola Beauty Concept na individualnu dermokozmetičku analizu dubljih slojeva kože. Analizu vrši profesionalni terapeut multi-skin analizatorom MC 1000, koji će izmeriti ključne parametre kože vašeg lica: hidrataciju, sebum, elastičnost i kožnu pigmentaciju putem određivanja indeksa melanina i eritema. Na osnovu dobijenih rezultata, preporučićemo vam adekvatnu negu i proizvode.

Zakažite konsultacije potpuno besplatno!

FRESH CAVIAR – TRETMAN SVEŽIM ĆELIJAMA KAVIJARA

Ovaj tretman prija jednostavno svima! Ericson Fresh caviar profesionalni tretman koristi sve kvalitete kavijara u borbi protiv prevremenog starenja. Ovaj veoma hranljiv tretman sa visoko regenerativnim potencijalom pomaže stimulaciju ćelijskog metabolizma u dubini, pružajući esencijalne hranljive sastojke za mladalački izgled kože. Profesionalni ekstrakt svežeg kavijara predstavlja apsolutno savršenstvo. Za sve žene koje traže samo najbolje, od ključnog je značaja u anti-age paketu tretmana.

Ćelije svežeg kavijara karakteristične su po svom izuzetno hranljivom sadržaju punom proteina. Obiluju peptidima i amino kiselinama i kompatibilne su i sa najosetljivijim tipovima kože.

Svi proizvodi sadrže prirodni bakteriostat na biljnoj bazi, koji se bori protiv razvoja bakterija, kvasca i buđi, a samim tim čuva integritet formule.

Luksuzan set proizvoda sadrži neophodne čistače za uklanjanje ostataka šminke i svih nečistoća na licu, vratu i dekolteu, kako bi koža bila pripremljena za pravo bogatstvo i luksuz, njegovo veličanstvo – kavijar kremu.

Ulje sa zlatnim česticama čisti kožu i izbeljuje ten. Hrani je i hidrira, čineći je mekom. Dazzling vodica osvežava, pročišćava dok hrani i regeneriše.

Hidrantna krema je obogaćena hidrantnim sastojcima, obnavlja vlažnost suve, dehidrirane, kože i briše tragove umora i starenja. Čini kožu glatkom i blistavom.

KOZMETO-GENETSKO REŠENJE ZA REAKTIVNE KOŽE

Reaktivna koža je mnogo osetljivija od normalne kože, jer njen epiderm pokazuje promene u barijernoj funkciji, a preosetljivost kože predstavlja rezultat niske tolerancije. Što je koža reaktivnija, to je njena tolerancija niža. To može dovesti do toga da koža ozbiljno odreaguje na ne-iritacione agense. Ovakav epiderm je iziritiran, što se reflektuje razvojem bola i svraba, ili povremenog ili konstantnog.

Uvek prvi kada su naučne inovacije u pitanju, Ericson laboratorije osmislile su efikasno rešenje za probleme reaktivnih koža, pomoću inovativnih sofisticiranih formulacija koje kombinuju neurokozmetički i genetski pristup. Novi aktivni sastojak upotrebljava se za kontrolisanje glavnih gena koji su odgovorni za inflamatorne reakcije u epidermalnim ćelijama, sa širokim spektrom delovanja.

Novi tip formule deluje na više nivoa:

 • Antiradikalno dejstvo
 • Delovanje protiv hijaluronidaze
 • Dejstvo protiv elastaze
 • Anti-lipo-oksigenaza
 • Redukcija proinflamatornih citokina
 • Redukcija eritema
 • Stimulacija beta-endorfina
 • Poboljšanje senzacija

Aktivni sastojci:

 • SEPICALM S je nova aktivna supstanca proizvedena biotehnološkim putem. Inovativna kombinacija amfifiličnih molekula sa magenzijumom i kalijum aspartatom, sposobnih da inhibiraju inflamatorne reakcije. Amfiilični molekuli sastoje se iz hidrofiličnog dela (sa afinitetom ka vodi) i lipofiličnog dela (afinitet ka mastima). Ove osobine daju odlični bio-afinitet ka koži, npr. savršena asimilacija sa kožom i savršena kompatibilnost sa različitim vrstama ćelija.

SEPICALM S pruža kompletnu anti-stres zaštitu od:

  1. Mehaničkih agresija
  2. Hemijskih agresija
  3. Sunčanih agresija inflamacije
  4. Pomoću modulacije ključnih gena odgovornih za zapaljenje i redukovanje sekrecije inflamatornih medijatora, IL-6 I 8
  5. Uprkos antiradikalnom, anti-elastaza, anti-hijaluronidaza i anti-lipoksigenaza dejstvu.
  6. Stimulisanjem sinteze endorfina

TRETMANI I PREPARATI SA VOĆNIM KISELINAMA ZA REVITALIZACIJU SVIH TIPOVA KOŽE  

Bore, smanjen tonus, neujednačen ten, pigmentne mrlje, beživotan ten, hrapav površinski sloj kože, nečistoće i proširene pore… Lola Beauty Concept ima rešenje za sve navedene i mnoge druge probleme! Inovativni PEEL RE-NEW, s naprednim formulama zasnovanim na hidroksi kiselinama koje deluju svestranim »RE-NEW« efektom, osigurava kompletno obnavljanje svih tipova kože.

Efekti:

 • Vraća koži prirodnu svežinu i ružičastu boju
 • Poboljšava strukturu epidermisa i jača prirodnu barijernu funkciju kože
 • Osetno izglađuje površinski sloj kože i ublažava reljefne nepravilnosti (npr. ožiljke od akni)
 • Ujednačava ten kože, posvetljuje ga i smanjuje znakove hiperpigmentacije
 • Ublažava probleme masne i nečiste kože
 • Stimuliše sintezu kolagena i hijaluronske kiseline, što dovodi do hidratacaije kože, smanjenja izraženih bora, učvršćivanja kože i usporavanja njenog starenja

Profesionalni tim Lola Beauty Concepta predložiće vam i najbolje proizvode za produženu kućnu negu.

 

BIOLOŠKI TRETMANI LICA

Izuzetni naučni napreci u polju kozmetologije doveli su do toga da tretmani koji su danas dostupni daleko prevazilaze okvire konvencionalnog kozmetičkog tretmana. Dermatokozmetičku negu sprovodimo novom generacijom biološki aktivnih kozmetičkih proizvoda koji predstavljaju most između kozmetološkog i dermatološkog tretmana kože. Za razliku od klasičnih tretmana nege, ne utiču samo na izgled, već i na funkcionisanje i strukturu kože!

 

PURE OXYGEN – intenzivna revitalizacija sa snagom čistog kiseonika

Znatno povećava obogaćenost kože kiseonikom, istovremeno podstiče njenu detoksikaciju i tako jača mogućnost optimalnog funkcionisanja ćelija kože. Deluje s efektom „druge kože“, jer je koža odmah nakon tretmana ružičasta, sveža, odmorna i vidljivo podmlađena! Blagotvorno utiče i na kožu s proširenim kapilarima.

Lakoća, svežina i osećaj da koža diše – sve to i mnogo više sada vam je dostupno s revolucionarnom tehnologijom Fiflow BB61, koja koristi snagu čistog kiseonika, osnovnog elementa zdravlja svake kože.

 

INTENZIVNA OKSIGENACIJA ĆELIJA KOŽE

Revolucionarna tehnologija prenošenja atmosferskog kiseonika Fiflow BB61 znatno povećava oksigenaciju ćelija  kože, istovremeno podstičući njihovu detoksikaciju, i tako jača sve fiziološke funkcije kože.

 

EFEKTAT „DRUGE KOŽE“

Nega proizvodima PURE OXYGEN pomaže koži da ponovo „prodiše“ i tako trenutno revitalizuje metaboličku aktivnost ćelija kože. Deluje s efektom „druge kože“, jer je koža nakon primene kao preporođena: ružičasta, sveža, odmorna i vidljivo podmlađena!

 

IDEALNO ZA SVAKU KOŽU

Upotreba proizvoda PURE OXYGEN preporučuje se za sve tipove kože lica, vrata i dekoltea, bez obzira na godine i pol, a posebno za umornu i natečenu kožu, izloženu zagađenom vazduhu, te kožu podložnu preranom starenju.

 

3 PEPTIDES – napredna anti-age nega biološki aktivnim peptidima

Deluje na nivou ćelija kože i budi njihov mladalački  potencijal! Podstiče ćelije da se brže dele, te da sintetišu više kolagena i hijaluronske kiseline, što dovodi do usporavanja hronološkog i fotostarenja kože. Tretman biološki aktivnim peptidima sveobuhvatno podmlađuje kožu – poboljšava čvrstoću, izglađuje reljef kože i deluje s intenzivnim efektom korekcije bora!

Garancija kvaliteta i delotvornosti 3 PEPTIDES tretmana je i visoka koncentracija Matrixyl® kompleksa peptida, koji je dobio prestižnu nagradu „25 years of Innovation Award“ kao sastojak s najvećim uticajem na individualnu negu u poslednjih četvrt veka.

Zadovoljstvo korisnika potvrđeno je i istraživanjima koja su pokazala da se nakon redovne dvomesečne upotrebe preparata dva puta dnevno, tonus kože vidljivo poboljšava, čak za 19,5%, dok se gustina bora smanjuje i do 37%.  

 

NOVA MLADOST VAŠE KOŽE

Razvojno sofisticirane, visoko delotvorne formule proizvoda 3 PEPTIDES osiguravaju superiornu anti-age negu svih tipova kože nakon 30. godine starosti. Posebno su preporučljive za kožu podložnu preranom starenju usled unutrašnjih i spoljnih faktora.

 

WIN UP-LIFT biološki tretman za negu lica

WIN UP-LIFT predstavlja prirodnu alternativu liftinga kože jer vidljivo briše manje borice i bore u samo nekoliko minuta. Kožu čini glatkom i mekom na dodir, podmlađuje i osvežava njen izgled i intenzivno je hidrira tokom celog dana.

S prefinjenim ledenim vinom, bogatim izvorom polifenola, izglađuje i učvršćuje kožu, podstiče regeneraciju, intenzivno je štiti od gubitka vlage i delovanja slobodnih radikala i drugih štetnih faktora iz okoline.

Aktivni sastojak ledenog vina, sadržan u proizvodima WIN UP-LIFT, prvi je aktivni sastojak od ledenog vina na području kozmetike.

Takođe, aktivni sastojak ledenog vina ne sadrži konzervanse i alkohol. Prilikom dobijanja aktivnog sastojka ledeno vino gubi sav alkohol, a zadržava najkvalitetniju komponentu – polifenole.

Proizvodi se odlikuju izuzetno  laganim i brzo upijajućim teksturama koje ne sadrže paraben, parafin i alkohol. Zbog lagane teksture, idealne su i za muškarce.

lola beauty concept

Tretman za masnu i kožu sklonu aknama

Problem masne kože podrazumeva mnogo različitih aspekata. Najjednostavniji uzroci su: višak šminke na loše očišćenoj koži, zapušene pore koje dovode do stvaranja mitisera, sjajna koža koja više podleže seboreji i zahteva balansiranje i matiranje. Sve su to uobičajeni slučajevi koji se lako rešavaju odgovarajućim proizvodima za negu kože.

Ericson laboratorije sprovela je istraživanje sa ciljem da pronađe metod lečenja koji je usmeren na sve pojave masne kože, od najjednostavnijih do onih najsloženijih. ACTI-BIOTIC tretman obuhvata širok spektar proizvoda visokih performansi, posvećenih lečenju masne kože ili kože sklone aknama. Ovi proizvodi, bogati moćnim fito-kompleksom, stimulišu sintezu prirodnih antibiotika kože i tako joj pomažu da se odbrani od invazije mikroba koji su odgovorni za pojavu akni. Oni regulišu i balansiraju problem hiperaktivnosti lojnih žlezda.

Tretman obuhvata:

 • Čišćenje
 • Detoksikaciju
 • Dubinsko čišćenje mitesera
 • Smanjenje sebuma
 • Regulisanje lojnih žlezda
 • Anti-hormonsko dejstvo
 • Anti-bakterijsko dejstvo

Aktivni sastojci:

 • Dermapur– ključni aktivni sastojak ANTI-BIOTIC linije proizvoda. Moćan fito-kompleks koji stimuliše sintezu prirodnih antibiotika kože i tako joj pomaže da se odbrani od invazije mikroba odgovornih za akne. Dermapur povećava sintezu Cathelicidins-a, antimikrobnih peptida koji se prirodno proizvode od naših ćelija. Cathelicidins dezorganizuje bakterijsku membranu čineći je propustljivom i na taj način ima direktno antibiotsko dejstvo. Koža je bolje naoružana da zaustavi bakterijsku proliferaciju i da sačuva ravnotežu mikroflore.
 • Acnet – biotehnološki aktivni sastojak koji istovremeno deluje na sve probleme masne kože: hiper-seboreju, hiperkeratozu, upalu i razvoj bakterija. Smanjuje lučenje sebuma i sprečava proizvodnju iritaciono masnih kiselina. Suzbija sve faktore koji izazivaju pojavu akni.
 • Evermat – novi aktivni sastojak koji utiče na smanjenje seboreje tako što inhibira 5-alfa-reduktazu i smanjuje broj sebocita.
 • Biodextrol – biotehnološki, aktivni sastojak „in situ“ regulator hormonalne aktivnosti lojnih žlezda. Nastao tehnikom sličnoj onoj koja se koristi za proizvodnju antibiotika, ovaj sastojak dobija se preko biokonverzije ekstrakta skroba. Trodimenzionalna struktura Biodextrola omogućava da se reguliše aktivnost steroidnih hormona – androgena. On se privremeno vezuje za njih i menja njihovu rastvorljivost u lojne žlezde koje brzo vraćaju svoju normalnu aktivnost.
 • Phycosaccharide AC – moćan protiv seboreje. Pomaže usporavanje seboreične sinteze, oslobađanje sebuma i štiti kožu od svih rizika komplikacije akni.

Biopure linija proizvoda za negu urbane kože koji obezbeđuju pravu “KISEONIK TERAPIJU”

SKIN OXYGEN TRETMAN – TRETMAN ZA OKSIGENACIJU I DETOKSIKACIJU

 • Dinamika ćelijske oksigenacije – Zaštita od zagađenja
 • Borba protiv slobodnih radikala upotrebom ,,Patch – Charge ,, efekta
 • Neutrališe toksične čestice
 • Zaštita od hipoksijskog stresa

Kieonik je neophodan za život. Bez konstantnog snabdevanja kiseonikom naše ćelije se brzo umaraju i postaju podložne stanju koje je poznato kao “hipoksijski stres”
Pristupajući problemu manjka kiseonika BIOPURE proizvodi URBAN SKIN CARE linije namenjeni su svim urbanim ženama koje žude za svežim vazduhom i žele da temeljno detoksifikuju svoju kožu te joj omoguće da bolje diše.

 • Odlična oksigenacija
 • Zaštita od efekata zagađenja
 • Izražena moć energizacije

Nakon tretmana koža je čistija, tonirana, zdravog izgleda, blistavog tena.
Nakon serije tretman u salonu, preporučujemo proizvode za produženu negu kod kuće.

HYDRA CLINIC – INTENZIVAN HIDRATANTNO HRANJIVI TRETMAN

OMOGUĆUJE BOJU HIDRATACIJU KOŽE I POBOLJŠAVA PROTOK VODE KAKO BI SE OSIGURAO OPTIMALAN NIVO VLAŽNOSTI
Sakupljač vode – Biomimetrički fosfolipidi- Stimulacija AQP -3 – Hidratantna slojevita formula – Samoprilagođavajuća sa efektom regeneracije kože – Daje efekat nove kože

Linija HYDRA CLINIC

Bogata je INTELIGENTNIM HIDRO-LIPIDIMA koji imaju moć prilagođavanja nivoa hidrantnosti kože nivou vlažnosti vazduha . Imaju duplu ulogu – proizvode KOŽNE FOSFOLIPIDE na BIOMIMETIČKI (oponašajući način) i tako vraćaju koži njenu prirodnuhidrolipidnu strukturu.

Sadrže mehanizme koji pomažu pri distribuciji vode u koži pomoću AQUAPORIN TEHNOLOGIJE
Pomaže u regeneraciji epidermisa oštećene kože zahvaljujući SAMOREGULIŠUĆEM FITO – KOMPLEKSU
Dugotrajna hidratacija zahvaljujući efektu slojevitosti.

AQUAPHYLINE IMA SPOSOBNOST DA POVEĆAVA KOLIČINU HIJALURONSKE KISELINE U EPIDERMISU I TAKO STIMULIŠE ZADRŽAVANJE VODE U RAZLIČITIM SLOJEVIMA EPIDERMISA.

Ovaj hidratantan i hranjivi tretman omogućuje bolju hidrataciju kože i pospešuje protok vode , kako bi se osigurao optimalan nivo hidratacije.
Preporuka je serija tretmana kao i nastaviti negu sa preparatima za upotrebukod kuće.

Zakažite konsultacije potpuno besplatno!