Lycon- (skoro) bezbolna depilacija

Retke su devojke koje ne mrze bolnu depilaciju bikini zone i koje se mogu pohvaliti da je lako podnose. Dobra vest je da se i u Srbiji konačno nudi manje bolna, zapravo gotovo bezbolna, depilacija, posebno za devojke koje i inače idu na depilaciju, pa dlaka nije toliko čvrsta.

Lycon Creme de la Creme je australijski brend voska, omiljen i među mnogim zvezdama, poput Viktorije Bekam, Sijene Miler, Demi Mur i brojnim drugim.

Lycon metoda depilacije, koja je dostupna u Lola Beauty Conceptu, se razlikuje od uobičajenih voskova zbog toga što se na kožu pre voska nanosi ulje. Time se postiže da se vosak ne lepi za kožu, već zahvata samo dlaku sa korenom, zbog čega je depilacija i do 70% manje bolna.

Ovo je posebno važno kod devojaka sa jako osetljivom kožom, koja se nakon nekoliko povlačenja zacrveni, a zatim to crvenilo i lagana iritacija traju ceo dan. Taj problem nećete imati nakon depilacije Lycon voskom, jer on sadrži prirodne sastojke pogodne i za najosetljiviju kožu, poput lavande, ruže, čajevca, vanile i kamilice.

Sam tretman ovim voskovima traje jednako kao i uobičajena depilacija.

Dodatni bonus kojim se veliki broj klijentkinja oduševi, jeste primetno usporena brzina rasta novih dlačica.

Vosak LYCON napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodatim senzualnim aromaterapeutskim sastojcima. Obezbeđuje vrhunske rezultate zato što bolje od drugih voskova odstranjuje i jako tvrdokorne dlake, već kod dužine od 1 mm. Ima nisku temperaturu delovanja, veoma je elastičan i nežan, i  zato na kožu deluje negujuće i umirujuće, a depilacija je prijatno iskustvo i na najosetljivijim delovima tela.

Zakažite konsultacije potpuno besplatno!

Glavne prednosti LYCON voskova:

  • Obećavaju do 70 % manje bola.
  • Odstranjuju veoma kratku dlaku od 1 milimetra.
  • Voskovi nisu vrući. Topli su, imaju nisku temperaturu delovanja, zbog čega su jako nežni prema koži i uzrokuju tek zanemarljivo crvenilo.
  • Dopuštaju višekratno nanošenje – od 5 do 6 puta na istom predelu, bez skidanja kože.
  • Različite vrste voskova prilagođene su različitim tipovima kože i dlačica.
  • Ne uzrokuju pigmentaciju.

Paleta voskova LYCON uključuje tople voskovevoskove za odstranjivanje s trakom jedinstvene voskove LYCOjet, koje dopunjuje usklađen set losiona LYCON za pre i posle depilacije. Tu je, takođe, i linija negujuće kozmetike LYCON Spa Specialist Body Care, koja klijentima omogućava dobru negu kod kuće, između tretmana u salonu.

Voskovi LYCON uvek će ponovno zadovoljiti zahteve klijenata i salona zato što nikada ne razočaraju. Možemo reći da bez sumnje opravdavaju svoj slogan – Vosak zbog kog se vredi skinuti!