Svaka koža je jedinstvena i potrebna joj je nega u skladu s potrebama pojedinca.

Širok spektar proizvoda sa specifičnim efektima koji se upotrebljavaju u Lola Beauty Conceptu, omogućava nam da negu maksimalno prilagodimo individualnim potrebama svake kože. U našem beauty centru vodimo se jedinstvenim kozmetičkim konceptom koji diktira sprovođenje najsavremenijih tretmana za negu lica vrhunskom profesionalnom kozmetikom.

Profesionalni proizvodi i kozmetički tretmani u međusobnoj sinergiji pružaju natprosečne rezultate. Reč je o konceptu koji na osnovu neprocenjivih iskustava, aktuelnih kozmetičkih trendova i najnovijih naučnih dostignuća kontinuirano nadograđujemo i usavršavamo.

Zakažite konsultacije potpuno besplatno!

KOMPLETAN  PRISTUP,

potpuno prilagođen individualnim potrebama kože, za postizanje optimalnih rezultata!

Svi preparati koje koristimo su potpuno kompatibilni, te su mogućnosti njihovog kombinovanja zaista beskonačne. Uz pomoć kombinovane upotrebe različitih proizvoda postižemo izvrsne rezultate na koži i time se potpuno približavamo potrebama i željama pojedinca.

U Lola Beauty Conceptu posvećeni smo prižanju najbolje nege vrhunskim preparatima i aparatima poslednje generacije. U ponudi su biološki tretmani prilagođeni vašim individualnim potrebama, mezoterapija sa fototerapijom bez igle uz upotrebu seruma s visokom koncetracijom aktivnih sastojaka, antiage tretmani, duboka hidratacija kože, tretmani kiseonikom, lifting lica. Za vrhunske rezulztate u nehirurškom preoblikovanju tela, naš stručni tim će vam ponuditi tretmane Venus Legacy aparatom poslednje generacije.

Zakažite konsultacije potpuno besplatno!